Visma Navita

Pilvipalvelu budjetointiin, ennusteiden laatimiseen sekä liiketoiminnan seurantaan ja raportointiin

Yksinkertaisesti parempia päätöksiä

Menestyvät yritykset asettavat tavoitteita, seuraavat budjetoinnin toteutumista ja ennakoivat tulevaa. Visma Navita auttaa pääsemään pidemmälle.

Navitan avulla pääset syventymään:
• Strategian mukaisiin tavoitteisiin
• Tuloksen ja taseen budjetointiin
• Rullaavaan ennustamiseen
• Kassavirran suunnitteluun
• Yrityksen ja sen liiketoimintayksiköiden seurantaan

Näe työpöytääsi pidemmälle

Visma Navita tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille monipuolisen työkalun liiketoiminnan ohjaamiseen ja päätöstenteon tueksi.
Navita muovautuu yrityksen tarpeiden mukaan. Saat käyttöösi juuri ne työkalut, mitä liiketoimintasi tarvitsee.

nae_tyopoytaasi_pidemmalle

navita-shot1

Hallitse kokonaisuus

Valitse pilvipalvelu budjetointiin, ennusteiden laatimiseen sekä liiketoiminnan seurantaan ja raportointiin. Navitalla katat kaikki aikajänteet, voit tehdä budjetteja, rullaavia ennusteita sekä suunnitella yrityksesi taloutta pitkällä tähtäimellä.

Kaikki halutut tiedot yhdessä järjestelmässä

Navita voidaan liittää yrityksen talousjärjestelmiin ja muihin haluttuihin tietojärjestelmiin. Kaikki olennainen tieto yhdistetään, lasketaan ja analysoidaan yhdessä järjestelmässä. Lopputuloksena saat liiketoimintaa edistävää tietoa, jonka avulla teet parempia päätöksiä.

Helposti pilvipalveluna

Ota käyttöösi selainkäyttöinen työkalu, jolla pääset tarkastelemaan tietoja missä vain ja milloin tahansa. Järjestelmä ja tiedot ovat aina ajan tasalla, joten voit keskittyä analysointiin, suunnitteluun ja päätösten tekemiseen.

Hinnoittelu käyttäjien mukaan

Hinnoittelu perustuu yrityksen käyttäjämääriin ja liikevaihtoon. Kiinteä kuukausihinta sisältää käyttöoikeudet, käyttäjätilit, palvelinylläpidon, päivitykset, varmuuskopioinnin ja salatut yhteydet. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja edullista.

 

Historia opettaa. Ennakointi tuo menestystä.

Tutustu Visma Navitaan ja kokeile itse.

 

navita-video-play

kokeile-maksutta